En Sommarsaga med Emily Slotte

Vi bjöd in Emily till en liten intervju hos KLco nu innan sommaren kickar igång på allvar. Emily är en digital kreatör, fotograf och kallar sig själv även professionell dagdrömmare. Det är Emily som är inspirationen bakom succé klänningen med samma namn.
Ny kulör i samma design släpps i början av juni. 


Hej Emily!  Du har precis flyttat in i ett nytt boende och är mitt uppe i både renovering av äldre hus och härligt trädgårdsfix inför säsong. Grattis! Så mycket spännande på gång. Vad ser du mest fram emot med ert nya hem? 
Jag ser fram emot att låta tiden sätta sin prägel på både hus och inredning. Jag vill att varje rum ska få växa fram och bli ordentligt inbott av just oss! Charmen med gamla hus är ju att det är många liv som levts här. Många livsöden som passerat. Jag längtar efter att få sätta vår präge

Om du ska beskriva din stil – både när det kommer till inredning och mode, vad säger du då?
Den svåraste frågan jag vet! Fransk landsbygd möter naturnära bohem kanske? Sen när vi flyttade till vårt nya hus så skulle jag nog även addera in klassiskt svenskt 

Hur bygger man en hållbar garderob där man faktiskt använder de plagg man investerar i ofta?
Köp ingenting på impuls! Låt dina inköp vara välplanerade. Spara och betala hellre en slant extra på det där wow plagget istället för att köpa flera plagg som inte är 100% rätt. Tänk alltid på att materialen i plaggen, de skvallrar om hur länge ditt plagg kommer hålla!

Vad är det bästa med linnekläder enligt dig? 
Att det kan kännas både klätt och avslappnat. Att det är ett luftigt material som bara blir vackrare för varje användning! Jag älskar linnekläder med någon jordfläck här och där! Låt dina kläder få leva med dig. Du behöver inte tvätta dem efter minsta fläck.

Slutligen – har du något extra härligt sommartips att dela med dig av? 
Planera in en utflykt varje dag under semestern! Det kan vara en cykeltur med familjen till en härlig äng dit ni cyklar med fika likväl som en weekendresa. Stort som smått! Det ger semestern en härlig ram samtidigt som du såklart får massor av tid att slappa och bara vara! Sätt din ribba.

Tack Emily!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *