Bakom KLco

KLco är skapat av Kristin Lagerqvist, Krickelin, entreprenör, kreatör, fotograf, vinterbadare & influencer boende och verksam i Varberg. Hon har arbetat med digitala medier sedan 2008 med sin hemstad som utgångspunkt. Under åren har hon jobbat med olika verksamheter som en förlängning av bloggen Krickelins.se och tar  uppdrag som föreläsare, fotograf, skapare av innehåll och kreatör.

Idén till att skapa en verksamhet som mötte det behov hon själv saknade på marknaden kom till Kristin under en resa till Sri Lanka. Ett land som ligger hennes familj nära hjärtat. Hon ville att fokus skulle ligga på upplevelsen och ville kunna erbjuda besökaren något för alla sinnen.

KLco är en verksamhet där hela konceptet byggts upp kring hur Du som kund ska få en överraskande och fantastisk upplevelse  – både digitalt och fysiskt, där generationer möts, kunskap utbyts och kreativiteten får flöda fritt. Verksamheten integreras med Kristins andra verksamheter – Både arbetet med de digitala kanalerna och butiken inryms på samma fysiska plats på Brukstorget i Varberg.

Hos KLco kan man ta del av allt Kristin själv håller nära och inspireras av. Hon brinner för att dela med sig av upplevelser och  kombinerar detta med ett noggrant utvalt produktsortiment där linnekläderna är den största delen av verksamheten. Hon har omsorgsfullt valt ut och tagit fram fler produkter – en del skapade av henne själv & andra från kreatörer hon själv beundrar och inspireras av.

KLco strävar efter att skapa fantastiska produkter på ett snällt och hållbart sätt. Vi strävar efter att förlänga produktlivscykeln och minska vår miljöpåverkan i alla delar av vår verksamhet, inklusive designprocessen, leveranskedjan och logistikval.