Vem vill du vara och hur vill du bli ihågkommen?

Vi kommer alltid vilja arbeta med de erfarenheter vi själva har fått med oss genom livet – vända dem till stýrkor och till att hjälpa och påverka andra.  Vi alla mår bra av att arbeta med det vi känner är meningsfullt och här på Klco gör vi inga undantag. Vissa ämnen brinner vi extra för, och ser att här kan vi göra skillnad. Tillsammans vill vi skapa en mjukare värld att leva i.

Vi använder lokalen som ett högkvarter för Ett Mjukare Varberg som är ett initiativ från Anna Linton,  Jonas och Kristin Lagerqvist – tre eldsjälar och föräldrar i Varberg som vill bidra och lära oss om hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld, må bra och stärka deras självkänsla. Vi skapar träffar, föreläsningar, events och sprider kunskap till både ungdomar, pedagoger och lärare med hjälp av bland annat föreläsare och artister. 

Vi är också stolta över vårt samarbete med Svanfeldts Coffee som jobbar med deras projekt Beans & Brains – ett kaffe som bidrar till hjärnforskningen. För varje kilo kaffe som säljs går 10 kronor till Hjärnfonden. Ett bra kaffe för alla som har hjärnan och hjärtat på rätt ställe. Att få vara ambassadör till detta fina projekt är hedrande. Vi har erfarenhet som anhöriga och medberoende till familjemedlemmar med psykisk ohälsa, beroendesjukdomar och NPF (Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar). Hjärnfonden forskar och sprider kunskap inom dessa områden, vilket gör det särskilt hedrande att få vara ambassadörer för Beans & Brains.

Vi på KLco kommer alltid arbeta för att bidra till en mjukare värld.

om oss2