Vi växer – både i sortiment och storlek på butik

Denna sensommar tog vi över lokalen innanför vår butik i Varberg och har nu haft fullt upp med att måla, bygga väggar, möblera och fylla denna del med ett sortiment vi tycker rimmar med vårt varumärke. 

Det är en stor industrilokal som en gång i tiden användes som fabrik för ståltråd och spik. De råa miljöerna gör det både tacksamt och svårt att inreda – dels är det väldigt högt i tak vilket ger en enorm rymd men det enda ljusinsläpp vi har är ett takfönster. Därför valde vi att måla golvet vitt och väggarna fick också en ljusare kulör. 

Det blev en enorm skillnad. Sortimentet som ska fylla golv och hyllor här inne är en blandning av möbler och inredningsdetaljer. Vi vill bygga upp en miljö som tilltalar och inspirerar likt en vacker våning med matplats, kontor, bibliotek osv. Och vi låter konsten flytta in! Men det berättar vi mer om en annan gång….

Det är sannerligen en spännande och speciell tid att lansera ett nytt koncept. Men låt oss blicka tillbaka då vi slog upp dörrarna och öppnade vår webbshop mitt under pandemin – våren 2020. 
Detta kommer bli toppen och ni är varmt välkomna till Varberg för att besöka oss. Konsten kommer vi erbjuda digitalt men resten får man köpa på plats i butik. Vi joppas vi kan slå upp portarna till vårt ställe den 1a Oktober. 

Och namnet på den nya butiken – KLco Hem & Garderob

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *